Nagyon finom cseh különlegesség, finom kelt tésztából, lágy krémmel és morzsával. Az édesség elkészítése nagyon egyszerű, csak összeállítjuk a kelt tésztát, megkelesztjük, kis cipókat formázunk, a tepsin a cipócskákat megnyomkodjuk és korongokat készítünk, tojással megkenjük, édes morzsával megszórjuk, majd megsütjük. A puha korongokat félbe vágjuk, krémmel megtöltjük, pár órára hűtőbe tesszük, és kész.
Nagyon finom cseh különlegesség, finom kelt tésztából, lágy krémmel és morzsával. Az édesség elkészítése nagyon egyszerű, csak összeállítjuk a kelt tésztát, megkelesztjük, kis cipókat formázunk, a tepsin a cipócskákat megnyomkodjuk és korongokat készítünk, tojással megkenjük, édes morzsával megszórjuk, majd megsütjük. A puha korongokat félbe vágjuk, krémmel megtöltjük, pár órára hűtőbe tesszük, és kész.
Forrás: Vaření a pečení s radostí
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak