A tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. Fokozatosan beledolgozzuk a porcukrot és a kakaót. A készt tésztát sütőpapírral kibélelt, 38x30 cm-es tepsibe öntjük, 190 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Sütés közben figyeljük, mert nem jó, ha a tészta túlsül.
Elkészítjük a tölteléket. A tejet a cukorral elkezdjük melegíteni. Amikor a cukor már feloldódott, hozzáadjuk a pudingport, pudingot főzünk. A habtejszínt a habfixálóval habbá verjük, majd beledolgozzuk a kihűlt pudingba.
A megsült tésztát kivesszük a tepsiből, rátesszük a krém felét. Kókuszreszelékkel megszórjuk, felcsavarjuk. Fóliát készítünk elő, kókuszreszelékkel megszórjuk és rákenjük a maradék krémet. A közepére tesszük a tekercset, majd a krémes-kókuszos fóliával becsomagoljuk. Az így elkészített tekercset egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. Másnap kicsomagoljuk, felszeleteljük.