A pudingkrémmel töltött kelt koszorúk minden egyes ünnep alkalmával megállják a helyüket! És mivel eperrel is töltöm, még finomabb, még ellenállhatatlanabb! Hogy mi kell hozzá? Nagy adag kelt tészta, egy kis ügyesség és türelem, jó kis sűrű vaníliapudgos krém, és egy kevés pürésített eper. Ezekből áll össze ez a finomság, a tetején még egy kis porcukorral. Szerző: Petra
A pudingkrémmel töltött kelt koszorúk minden egyes ünnep alkalmával megállják a helyüket! És mivel eperrel is töltöm, még finomabb, még ellenállhatatlanabb! Hogy mi kell hozzá? Nagy adag kelt tészta, egy kis ügyesség és türelem, jó kis sűrű vaníliapudgos krém, és egy kevés pürésített eper. Ezekből áll össze ez a finomság, a tetején még egy kis porcukorral. Szerző: Petra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak