Az alma és puding együtt rossz már nem lehet, főleg akkor, ha ez két tésztalap közt bújuk meg, és még egy kevés piskóta is feldobja a kompozíciót. A pudingos-almás krémes ünnepségeken is megállja a helyét. Lehűlve igazi csemege, amit kicsik és nagyok egyaránt szeretnek. A reszelt almát fahéjas cukorral ízesítettem, ettől még finomabb lett. Akár további gyümölccsel is feldobhatjuk, kiválóan illik a krémesbe a sárgabarack. Szerző: Mineralka
Az alma és puding együtt rossz már nem lehet, főleg akkor, ha ez két tésztalap közt bújuk meg, és még egy kevés piskóta is feldobja a kompozíciót. A pudingos-almás krémes ünnepségeken is megállja a helyét. Lehűlve igazi csemege, amit kicsik és nagyok egyaránt szeretnek. A reszelt almát fahéjas cukorral ízesítettem, ettől még finomabb lett. Akár további gyümölccsel is feldobhatjuk, kiválóan illik a krémesbe a sárgabarack. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak