Alig vártam az eperszezont, mert ilyenkor finomabbnál finomabb epres finomságokat készíthetek. Egyszerűen imádom ezt a gyümölcsöt, és minden formában örömmel fogyasztom. A pudingos-epres pohárdesszert különlegesége az, hogy az eperből, citromléből és pudingporból sűrű krémet főzök, amit aztán felváltva teszek bele a poharakba a túrós-tejfölös krémmel. A krémbe banánt is keverhetünk, ettől még gyümölcsösebb és még finomabb. Szerző: Triniti
Alig vártam az eperszezont, mert ilyenkor finomabbnál finomabb epres finomságokat készíthetek. Egyszerűen imádom ezt a gyümölcsöt, és minden formában örömmel fogyasztom. A pudingos-epres pohárdesszert különlegesége az, hogy az eperből, citromléből és pudingporból sűrű krémet főzök, amit aztán felváltva teszek bele a poharakba a túrós-tejfölös krémmel. A krémbe banánt is keverhetünk, ettől még gyümölcsösebb és még finomabb. Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak