Pudingos korongok csokoládéval díszítve

Hozzáadta: TopPetra, 15.12.2018
Kategória: Desszertek, sütemények, Pudingos receptek, Ünnepek, Karácsony, Karácsonyi desszertek, Kekszek
KÜLDÖTT KÉPEK
A fehér és sötét csokoládé csodálatos díszítőelem. Ha megvan a kiválasztott forma, sütemény, keksz, akkor már csak a fantáziánk szabhat neki határokat. A díszítéshez pudingos korongokat használtam. Eredetileg darálós süti recept, de mivel nincs darálóm, így maradtam a klasszikus kiszaggatásnál. A két megsült korongot finom lekvárral tapasztottam össze, majd a tetejét fehér és sötét csokoládéból készült öntettel díszítettem. Szerző: Mineralka
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 15.12.2018
Kategória: Desszertek, sütemények, Pudingos receptek, Ünnepek, Karácsony, Karácsonyi desszertek, Kekszek
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
250 gbúzafinomliszt
120 gporcukor
60 gmargarin
60 gvaj
1 dbtojás
100 gvanília ízű pudingpor
lekvár tapasztáshoz
csokoládé díszítéshez
- Az eredeti recept alapján a tésztát le kéne darálni, de nekem nincs darálóm, így saját megoldást választottam.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS