Ha nincs időnk tésztalapokat gyúrni, formázni és sütni, akkor a leveles tészta a megoldás. Mint ennél a süteménynél, ahol a leveles tésztát készre sütjük, aranybarnára, és megtöltjük a lágy krémmel. Igazán gyors, mégis nagyon finom, lágy, krémes és puha. A tetejére ribizlilekvárt kentem, amit egy kevés forró vízzel és rummal hígítottam el, de akár csokiöntetet is használhatunk. Szerző: Petra
Ha nincs időnk tésztalapokat gyúrni, formázni és sütni, akkor a leveles tészta a megoldás. Mint ennél a süteménynél, ahol a leveles tésztát készre sütjük, aranybarnára, és megtöltjük a lágy krémmel. Igazán gyors, mégis nagyon finom, lágy, krémes és puha. A tetejére ribizlilekvárt kentem, amit egy kevés forró vízzel és rummal hígítottam el, de akár csokiöntetet is használhatunk. Szerző: Petra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak