Pudingporos linzer rózsaszín csokoládéba mártva

Recept Pudingporos linzer rózsaszín csokoládéba mártva
KÜLDÖTT KÉPEK

Ha linzert készítek, akkor igyekszem a lehető legtöbb módon megmutatni a szépségét a családnak. Ezeket szív alakzatokat készítettem. A felének a közepén volt a szív, a másiknak a sarkában. Az egyik linzert csak porcukorral szórtam meg, a másikat pedig csokiba mártottam. A fehér csokit rózsaszín ételfestékkel bolondítottam meg. Szerző: Mineralka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

300 grétesliszt
2 dbtojás
150 gporcukor
4 csomageper ízű pudingpor
175 gmargarin
1/4 csomagsütőpor

Tetejére:

Fehér csokoládé
Rózsaszín ételfesték

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Elkészítjük a tésztát – a hozzávalókat eldolgozzuk. A tésztából golyót formázunk, amit fóliába csomagolunk és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
  2. A tésztát vékonyra nyújtjuk. Kiszaggatjuk a szíveket, majd sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük.
  3. 170 fokra előmelegített sütőben 7 percig sütjük. Sütés közben figyeljük – ha túl magas a hőfok vagy nagyon vékony a tészta, akkor előbb megsül, és nem szabad kiszárítani.
  4. Lekvárral összetapasztjuk. A fehér csokoládét felolvasztjuk, ebbe mártogatjuk bele. Ízlés szerint akár rózsaszín ételfestékkel is feldobhatjuk a fehér csokoládét.
  5. A tetejére porcukrot szórunk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás