A piskótatészta gyümölccsel és tejszínhabbal véleményem szerint verhetetlen kombinációt alkot. Ez igaz a puha almás szeletre is, ahol a gyümölcsös réteg finom, édes alma, amit előtte puhára főztem. Hogy a főzőlé ne vesszen kárba, ezt is felhasználtam, és az almás léből készült a pudingt. A tetejét tejszínhabbal és csokoládéval díszítettem. Egyszerű mégis pompás sütemény, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A piskótatészta gyümölccsel és tejszínhabbal véleményem szerint verhetetlen kombinációt alkot. Ez igaz a puha almás szeletre is, ahol a gyümölcsös réteg finom, édes alma, amit előtte puhára főztem. Hogy a főzőlé ne vesszen kárba, ezt is felhasználtam, és az almás léből készült a pudingt. A tetejét tejszínhabbal és csokoládéval díszítettem. Egyszerű mégis pompás sütemény, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül