A piskótatészta gyümölccsel és tejszínhabbal véleményem szerint verhetetlen kombinációt alkot. Ez igaz a puha almás szeletre is, ahol a gyümölcsös réteg finom, édes alma, amit előtte puhára főztem. Hogy a főzőlé ne vesszen kárba, ezt is felhasználtam, és az almás léből készült a pudingt. A tetejét tejszínhabbal és csokoládéval díszítettem. Egyszerű mégis pompás sütemény, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A piskótatészta gyümölccsel és tejszínhabbal véleményem szerint verhetetlen kombinációt alkot. Ez igaz a puha almás szeletre is, ahol a gyümölcsös réteg finom, édes alma, amit előtte puhára főztem. Hogy a főzőlé ne vesszen kárba, ezt is felhasználtam, és az almás léből készült a pudingt. A tetejét tejszínhabbal és csokoládéval díszítettem. Egyszerű mégis pompás sütemény, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak