A minap megkívántam a finom, karácsonyi ízvilágra emlékeztető süteményt. Gondoltam, nem árt kicsit újítani, ezért finom mézeskalács fűszerkeverékkel és ribizlilekvárral gazdagítottam a puha kakaós szelet tésztáját. A tetejére porcukor és citromlé elegyéből készült máz került, végül az egészet olvasztott csokoládés öntettel díszítettem. A sütemény kellően vastag, és akár két adagban is megsüthettem volna, hogy a két lap közé is kerüljön lekvár, de ehhez be kell valljam, már nem volt a kedvem. A végeredmény így is csodás lett. Szerző: Mineralka
A minap megkívántam a finom, karácsonyi ízvilágra emlékeztető süteményt. Gondoltam, nem árt kicsit újítani, ezért finom mézeskalács fűszerkeverékkel és ribizlilekvárral gazdagítottam a puha kakaós szelet tésztáját. A tetejére porcukor és citromlé elegyéből készült máz került, végül az egészet olvasztott csokoládés öntettel díszítettem. A sütemény kellően vastag, és akár két adagban is megsüthettem volna, hogy a két lap közé is kerüljön lekvár, de ehhez be kell valljam, már nem volt a kedvem. A végeredmény így is csodás lett. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak