Kicsit féltem a receptől, de azért adtam neki egy esélyt. A tészta szerintem klasszikus lángostészta, tojás nélkül, kevés élesztővel. Azzal a különbséggel, hogy a tésztát nem klasszikus módon kelesztettem, hanem zacskóba tettem, a zacskót a tésztából hűtőbe, majd másnap vettem ki belőle azt a mennyiséget, amit el szeretnék készíteni. A tészta akár egy hetet is kibírja a hűtőszekrényben, így akár mindig friss lángost tudunk készíteni.
Kicsit féltem a receptől, de azért adtam neki egy esélyt. A tészta szerintem klasszikus lángostészta, tojás nélkül, kevés élesztővel. Azzal a különbséggel, hogy a tésztát nem klasszikus módon kelesztettem, hanem zacskóba tettem, a zacskót a tésztából hűtőbe, majd másnap vettem ki belőle azt a mennyiséget, amit el szeretnék készíteni. A tészta akár egy hetet is kibírja a hűtőszekrényben, így akár mindig friss lángost tudunk készíteni.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak