Akár tízóraira, akár nasinak, akár csak önmagában is tökéletes a puha sajtos kifli! A sajtos kifli alapja a lágy kelt tészta, amit addig kelesztünk, amíg kétszeresére nem növekszik. Ezután nem marad más hátra, mint kör alakúra nyújtani, cikkekre vágni, megszórni a sajttal, felcsavarni, tojással megkenni, magvakkal megszórni és készre sütni. Ha a kelesztési és pihentetési időt leszámítjuk, akkor gyorsan összeállítható. Jó étvágyat!
Akár tízóraira, akár nasinak, akár csak önmagában is tökéletes a puha sajtos kifli! A sajtos kifli alapja a lágy kelt tészta, amit addig kelesztünk, amíg kétszeresére nem növekszik. Ezután nem marad más hátra, mint kör alakúra nyújtani, cikkekre vágni, megszórni a sajttal, felcsavarni, tojással megkenni, magvakkal megszórni és készre sütni. Ha a kelesztési és pihentetési időt leszámítjuk, akkor gyorsan összeállítható. Jó étvágyat!
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak