Mivel nem volt elég időm töltött sertéshúst készíteni, inkább maradtam ennél a változatnál. Sertéslapockát használtam, amit szépen kiklopfoltam, sóztam és borsoztam, megpirítottam, majd a jó fűszeres lében kuktában puhára főztem. A főzőlevet liszttel sűrítettem, az ízt pedig szójaszósszal, csemegeuborkával és főtt tojással ízesítettem. A kész, puha sertésszeleteket rizzsel tálaltam. Szerző: Danka
Mivel nem volt elég időm töltött sertéshúst készíteni, inkább maradtam ennél a változatnál. Sertéslapockát használtam, amit szépen kiklopfoltam, sóztam és borsoztam, megpirítottam, majd a jó fűszeres lében kuktában puhára főztem. A főzőlevet liszttel sűrítettem, az ízt pedig szójaszósszal, csemegeuborkával és főtt tojással ízesítettem. A kész, puha sertésszeleteket rizzsel tálaltam. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak