A puha, lágy, tejes tésztából készült péksüteménynek több trükkje is van. Az egyik, hogy a megkelt tésztából megformázott cipókat, kifliket, kenyérkéket forrásban lévő sós vízbe teszem egy percre. A másik trükk, hogy az így „előfőzött” finomságokat egy bögre hideg vízzel együtt sütöm. A végeredmény magáért beszél! Szerző: Triniti
A puha, lágy, tejes tésztából készült péksüteménynek több trükkje is van. Az egyik, hogy a megkelt tésztából megformázott cipókat, kifliket, kenyérkéket forrásban lévő sós vízbe teszem egy percre. A másik trükk, hogy az így „előfőzött” finomságokat egy bögre hideg vízzel együtt sütöm. A végeredmény magáért beszél! Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak