Rákrúdból készült szendvicskrém

Recept Rákrúdból készült szendvicskrém

Hozzáadta: TopPetra, 6.12.2020

Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Halas krémek

KÜLDÖTT KÉPEK

Egyszerű szendvicskrém, ami az alapanyagot tekintve mégis egy kicsit külünlegesebb. Én gyakran készítem, mert a család odavan érte. Ha nem salátába teszem, akkor ilyen finom szendvicskrémbe. A fűszerek mennyisége csak tőlünk függ. Én sóval, borssal, cukorral és citromlével ízesítem. Szerző: Addy

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 6.12.2020

Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Halas krémek

ALAPANYAGOK

1 csomagfagyasztott rákrúd (surimi)
200 gnatúr krémsajt
2 ev. kanálmajonéz
Újhagyma
Citromlé
Só és bors
Ízlés szerint cukor
Póréhagyma díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A rákrudat kivesszük a fagyasztóból. Amikor már felengedett, nagyon vékony szeletekre, vagy kis kockára vágjuk
  2. Hozzáadjuk a krémsajtot és majonézt, ezzel is elkeverjük.
  3. Az újhagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk.
  4. Cukorral, sóval, borssal, citromlével ízlés szerint ízesítjük. Elkeverjük, majd már használhatjuk is.
  5. A megkent szendvicskenyereket póréhagymával díszítettem.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás