TopReceptek.hu Szendvicskrémek, sós krémek Halas krémek Rákrúdból készült szendvicskrém
Rákrúdból készült szendvicskrém
Recept Rákrúdból készült szendvicskrém
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   6.12.2020

Rákrúdból készült szendvicskrém

Egyszerű szendvicskrém, ami az alapanyagot tekintve mégis egy kicsit külünlegesebb. Én gyakran készítem, mert a család odavan érte. Ha nem salátába teszem, akkor ilyen finom szendvicskrémbe. A fűszerek mennyisége csak tőlünk függ. Én sóval, borssal, cukorral és citromlével ízesítem. Szerző: Addy

Alapanyagok
1 csomag
fagyasztott rákrúd (surimi)
200 g
natúr krémsajt
2 ev. kanál
majonéz
Újhagyma
Citromlé
Só és bors
Ízlés szerint cukor
Póréhagyma díszítéshez
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A rákrudat kivesszük a fagyasztóból. Amikor már felengedett, nagyon vékony szeletekre, vagy kis kockára vágjuk
  2. Hozzáadjuk a krémsajtot és majonézt, ezzel is elkeverjük.
  3. Az újhagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk.
  4. Cukorral, sóval, borssal, citromlével ízlés szerint ízesítjük. Elkeverjük, majd már használhatjuk is.
  5. A megkent szendvicskenyereket póréhagymával díszítettem.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása