Rákrúdból készült szendvicskrém
Egyszerű szendvicskrém, ami az alapanyagot tekintve mégis egy kicsit külünlegesebb. Én gyakran készítem, mert a család odavan érte. Ha nem salátába teszem, akkor ilyen finom szendvicskrémbe. A fűszerek mennyisége csak tőlünk függ. Én sóval, borssal, cukorral és citromlével ízesítem. Szerző: Addy
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 6.12.2020
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Halas krémek
ALAPANYAGOK
1 csomagfagyasztott rákrúd (surimi)
200 gnatúr krémsajt
2 ev. kanálmajonéz
Újhagyma
Citromlé
Só és bors
Ízlés szerint cukor
Póréhagyma díszítéshez
- A rákrudat kivesszük a fagyasztóból. Amikor már felengedett, nagyon vékony szeletekre, vagy kis kockára vágjuk
- Hozzáadjuk a krémsajtot és majonézt, ezzel is elkeverjük.
- Az újhagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk.
- Cukorral, sóval, borssal, citromlével ízlés szerint ízesítjük. Elkeverjük, majd már használhatjuk is.
- A megkent szendvicskenyereket póréhagymával díszítettem.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Krabí pomazánka.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Krabia pomazánka.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS