Egy igazán izgalmas recept, amit mindenképp érdemes kipróbálni. A klasszikus panírból a lisztet kihagytam, viszont a tojásba fehérbor és reszelt sajt került. Erre a tojásos rétegre került a zsemlemorzsa, majd a hússzeleteket forró olajban megsütöttem. A hús puha és szaftos, a fehérbortól és a sajttól a bundájában pedig igazán különleges. A rántott csirkemell sajtos panírban nem véletlenül az egyik nagy kedvencem.
Egy igazán izgalmas recept, amit mindenképp érdemes kipróbálni. A klasszikus panírból a lisztet kihagytam, viszont a tojásba fehérbor és reszelt sajt került. Erre a tojásos rétegre került a zsemlemorzsa, majd a hússzeleteket forró olajban megsütöttem. A hús puha és szaftos, a fehérbortól és a sajttól a bundájában pedig igazán különleges. A rántott csirkemell sajtos panírban nem véletlenül az egyik nagy kedvencem.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak