Aki szereti a szaftos és puha húsos ételeket, annak kötelező kipróbálni a sajtos darált húst, rántva! Az alapja darált hús, amit reszelt sajttal és tojással keverünk el, a fűszerezése pedig a klasszikus só és bors. A kis korongok megformázását a panírozás követ: zsemlemorzsa, felvert tojás, majd ismét zsemlemorzsa. A kis falatkákat már csak aranybarnára kell sütni, természetesen bő zsiradékban. Szerző: Mineralka
Aki szereti a szaftos és puha húsos ételeket, annak kötelező kipróbálni a sajtos darált húst, rántva! Az alapja darált hús, amit reszelt sajttal és tojással keverünk el, a fűszerezése pedig a klasszikus só és bors. A kis korongok megformázását a panírozás követ: zsemlemorzsa, felvert tojás, majd ismét zsemlemorzsa. A kis falatkákat már csak aranybarnára kell sütni, természetesen bő zsiradékban. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak