Rántott hús

Hozzáadta: TopPetra, 21.2.2022
Kategória: Karácsony, Ünnepek, Sertéshús, Húsételek, Ebéd, Főétkezések
KÜLDÖTT KÉPEK
A rántott hús szerintem az egyik legkedveltebb húsétel. Finom, klasszikus finomság, aminek kicsik és nagyok is egyaránt örülnek. Búzafinomliszt helyett kukoricalisztet használtam.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 21.2.2022
Kategória: Karácsony, Ünnepek, Sertéshús, Húsételek, Ebéd, Főétkezések
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
600 gertéslapocka
3 dbtojás
kukoricaliszt
zsemlemorzsa
só
bors
főzőtejszín
sertészsír
olaj
burgonya
vaj
- A hozzávalók mennyisége a hús mennyiségétől is függ. Minél vastagabb a panír, annál több kell a hozzávalókból is. Sokan dupla panírt készítenek, én a szimplával is beérem.
- A rántott húst burgonyapürével tálaljuk.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Izabelkának
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Smažený řízek v trojobalu.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Vyprážaný rezeň v trojobale.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Smażony kotlet w panierce z 3 składników.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS