Rebarbarás-epres-túrós süti

Hozzáadta: TopPetra, 25.6.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Gyümölcsös édességek, sütemények, Kevert sütemények
KÜLDÖTT KÉPEK
A rebarbara ízvilága a friss eperrel és vaníliás-édes túróval keveredik ebben a süteményben. A kevert tésztát csak kivajazott és liszttel beszórt tepsibe kell önteni, majd a tetejére pakoljuk a finomabbnál finomabb feltéteket. A süti az édes. vajas-lisztes-cukros morzsát is nagyon jól bírja, sőt, a család is. Szerző: Mineralka
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 25.6.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Gyümölcsös édességek, sütemények, Kevert sütemények
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Tészta:
2 bögrebúzafinomliszt
1 bögrerétesliszt
1,5 bögrekristálycukor
1/2 bögreolaj
1,5 bögretej (szükség esetén több)
1 csomagsütőpor
2 dbtojás
eper, rebarbara
Szükségünk lesz még:
250 gtúró
1 csomagvaníliacukor
ízlés szerint fahéj
ízlés szerint kristálycukor
- Akár édes morzsát is szórhatunk a tetejére: vaj, rétesliszt és kristálycukor 1:1:1 arányban.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS