Répás-borsós csirkesaláta

Recept Répás-borsós csirkesaláta
KÜLDÖTT KÉPEK

Egyszerű, egészséges, ízletes. És ami még fontosabb: szinte lelkiismeret-furdalás nélkül fogyasztható. A majonézt joghurtra cseréltem. Aki nem foglalkozik a kalóriával, az persze bőven készítheti majonézzel is. Az öntetet pár csepp citromlével, vagy akár csemegeuborka levével is tudjuk ízesíteni, gusztus dolga. Szerző: Triniti

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

250 gcsirkemell
100 gfagyasztott vagy konzerv borsó
100 gfőtt répa
4 ev. kanálnatúr joghurt
Újhagyma vagy snidling
Só és bors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A csirkemellet megtisztítjuk, sós vízben puhára főzzük. Kihűtjük, szálaira tépjük. Elkeverjük a borsóval és az apróra vágott, puhára főzött sárgarépával. Hozzáadjuk a felaprított hagymát.
  2. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd a natúr joghurttal elkeverjük. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük, és fogyaszthatjuk is.
  3. A zöldségek mennyisége és aránya változtatható, ízlés szerint pedig akár kukoricát vagy babot is adhatunk hozzá, ki mit szeret.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás