Répás sertéskocka

Recept Répás sertéskocka

Hozzáadta: TopPetra, 3.5.2022

Kategória: Sertéshús, Húsételek, Ebéd, Főétkezések

KÜLDÖTT KÉPEK

Jó kis ízletes ebéd a családnak. A sertéshús és zöldség keveréke mindig finom, főleg akkor, ha az a husi jó szaftos és nem száraz. Szerző: Nada I (Rebeka)

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 3.5.2022

Kategória: Sertéshús, Húsételek, Ebéd, Főétkezések

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

sertéscomb
zsír
só és bors
vöröshagyma
alaplé vagy víz
sárgarépa
vaj
búzafinomliszt
citromlé
kristálycukor

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, a zsíron minden oldalát lepirítjuk.
  2. A húst tálba szedjük, majd az edényben megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát.
  3. Visszatesszük a húst, alaplével felöntjük, puhára főzzük. Kb. negyed órával a főzés vége előtt hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát. Kevés vajon lisztet pirítunk, ezzel rántjuk be a répás husot.
  4. Citrom levével és kristálycukorral ízesítjük.

Blogom: Vaření s Tomem

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás