TopReceptek.hu Húsételek Sertéshús Répás sertéskocka
Répás sertéskocka
Recept Répás sertéskocka
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   3.5.2022

Répás sertéskocka

Jó kis ízletes ebéd a családnak. A sertéshús és zöldség keveréke mindig finom, főleg akkor, ha az a husi jó szaftos és nem száraz. Szerző: Nada I (Rebeka)

15 perc
Elkészítés
30 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
sertéscomb
zsír
só és bors
vöröshagyma
alaplé vagy víz
sárgarépa
vaj
búzafinomliszt
citromlé
kristálycukor
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, a zsíron minden oldalát lepirítjuk.
  2. A húst tálba szedjük, majd az edényben megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát.
  3. Visszatesszük a húst, alaplével felöntjük, puhára főzzük. Kb. negyed órával a főzés vége előtt hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát. Kevés vajon lisztet pirítunk, ezzel rántjuk be a répás husot.
  4. Citrom levével és kristálycukorral ízesítjük.

Blogom: Vaření s Tomem

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása