Répás sertéskocka
Jó kis ízletes ebéd a családnak. A sertéshús és zöldség keveréke mindig finom, főleg akkor, ha az a husi jó szaftos és nem száraz. Szerző: Nada I (Rebeka)
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 3.5.2022
Kategória: Sertéshús, Húsételek, Ebéd, Főétkezések
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
sertéscomb
zsír
só és bors
vöröshagyma
alaplé vagy víz
sárgarépa
vaj
búzafinomliszt
citromlé
kristálycukor
- A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, a zsíron minden oldalát lepirítjuk.
- A húst tálba szedjük, majd az edényben megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát.
- Visszatesszük a húst, alaplével felöntjük, puhára főzzük. Kb. negyed órával a főzés vége előtt hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát. Kevés vajon lisztet pirítunk, ezzel rántjuk be a répás husot.
- Citrom levével és kristálycukorral ízesítjük.
Blogom: Vaření s Tomem
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Vepřové kostky v mrkvi.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Bravčové kocky v mrkve.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Kostki wieprzowe w marchewce.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Gebratene Schweinewürfel mit Möhren an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS