Ki így, ki úgy készíti, nekem ez a változat a kedvencem. A tésztát nagyon könnyen egységes masszává lehet dolgozni, és amíg a hűtőben vagy fagyasztóban pihen, neki is láthatunk a tölteléknek. Ehhez sem kell nagy tudomány, csak elkeverjük a tojáshabot a túróval és cukorral. Kell még egy reszelő, majd pedig már csak a türelem, amíg kivárjuk, hogy a sütemény megsüljön. Szerző: Mineralka
Ki így, ki úgy készíti, nekem ez a változat a kedvencem. A tésztát nagyon könnyen egységes masszává lehet dolgozni, és amíg a hűtőben vagy fagyasztóban pihen, neki is láthatunk a tölteléknek. Ehhez sem kell nagy tudomány, csak elkeverjük a tojáshabot a túróval és cukorral. Kell még egy reszelő, majd pedig már csak a türelem, amíg kivárjuk, hogy a sütemény megsüljön. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak