A konyhaim munka számomra mindig a kikapcsolódást jelenti. Lehet, egyedül vagyok ezzel, de a készülődés, rakodás, mosogatás, sütés, keverés, kavarás engem ne rettent el, sőt, kifejezetten elvezem. Főleg akkor, ha olyan finomság a végeredményt, mint ez a réteges piskótaszelet. Minél puhább, édesebb, krémesebb egy sütemény, szerintem annál jobb. Ennél a süteménynél piskótatészta képezi az alapot, amira finom karamelles pudingkrém került egy kis vajjal és tejföllel gazdagítva, rumos kávéba áztatott piskóta, tejföl, a tetejére pedig egy kevés kakaópor. Szerző: Danka
A konyhaim munka számomra mindig a kikapcsolódást jelenti. Lehet, egyedül vagyok ezzel, de a készülődés, rakodás, mosogatás, sütés, keverés, kavarás engem ne rettent el, sőt, kifejezetten elvezem. Főleg akkor, ha olyan finomság a végeredményt, mint ez a réteges piskótaszelet. Minél puhább, édesebb, krémesebb egy sütemény, szerintem annál jobb. Ennél a süteménynél piskótatészta képezi az alapot, amira finom karamelles pudingkrém került egy kis vajjal és tejföllel gazdagítva, rumos kávéba áztatott piskóta, tejföl, a tetejére pedig egy kevés kakaópor. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak