A kissé savanykás és fanyar ribizli számos sütemény alapja. Akár frissen, akár fagyasztva, nagyon finom desszert varázsolható belőle: muffin, piskóta, kekszek… A mostani választásom a ribizlihabos süteményre esett, ami a puha, kicsit zsírosabb tésztát vegyíti a könnyed ribizlis tojáshabbal. Ha elkészült, az ízek szinte összeolvadnak a szájban. A ribizli savanyú ízét tökéletesen ellensúlyozza az édes, puha tojáshab. Igazi gyümölcsös kísértés, ami télen is készíthető. A ribizlihabhoz a fagyasztott gyümölcs is tökéletesen megfelel.
A kissé savanykás és fanyar ribizli számos sütemény alapja. Akár frissen, akár fagyasztva, nagyon finom desszert varázsolható belőle: muffin, piskóta, kekszek… A mostani választásom a ribizlihabos süteményre esett, ami a puha, kicsit zsírosabb tésztát vegyíti a könnyed ribizlis tojáshabbal. Ha elkészült, az ízek szinte összeolvadnak a szájban. A ribizli savanyú ízét tökéletesen ellensúlyozza az édes, puha tojáshab. Igazi gyümölcsös kísértés, ami télen is készíthető. A ribizlihabhoz a fagyasztott gyümölcs is tökéletesen megfelel.
Szerző: Nada I. (Rebeka)
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak