Gyümölcs, gyümölcs, gyümölcs! Ez az egyik fő hozzávalója a ribizlis-barackos szeletnek. A lágy, tejfölös-édes tésztára jó sok gyümölcsöt pakolunk, majd az egészet a sütőben készre sütjük. Én a sütés előtt a gyümölcsöket még kristálycukorral is bőven megszórom, ha pedig kedvem tartja, akkor a sütés után még egy jó adag porcukorral is meghintem.
Gyümölcs, gyümölcs, gyümölcs! Ez az egyik fő hozzávalója a ribizlis-barackos szeletnek. A lágy, tejfölös-édes tésztára jó sok gyümölcsöt pakolunk, majd az egészet a sütőben készre sütjük. Én a sütés előtt a gyümölcsöket még kristálycukorral is bőven megszórom, ha pedig kedvem tartja, akkor a sütés után még egy jó adag porcukorral is meghintem.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak