Ribizlis kevert sütemény – ahogy nagymamám készíti

Hozzáadta: TopPetra, 11.5.2018
Kategória: Desszertek, sütemények, Kevert sütemények, Gyümölcs szerint, Ribizli, Édes sütemények
KÜLDÖTT KÉPEK
Néha a legegyszerűbb sütemények a legjobbak. Főleg akkor, ha azt olyan valakitől lessük el, aki szívét-lelkét beleadja a sütésbe. Nekem különleges élmény a ribizlis kevert sütemény, amit nagymamán szokott készíteni. Az édes tésztát remekül kiegészíti a ribizli fanyar íze. A nagymamám mindig morzsával szórta meg a tetejét, ezt a lépést én is ellestem tőle, én is alkalmazom. A kész sütemény szinte szétolvad a nyelven. Szerző: Mineralka
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 11.5.2018
Kategória: Desszertek, sütemények, Kevert sütemények, Gyümölcs szerint, Ribizli, Édes sütemények
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
3 bögrerétesliszt
1,5 bögrekristálycukor
2 dclolaj
3 db tojás
2,5-3 dcltej
1 csomagsütőpor
ribizli
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Rybízová bublanina - nejjednodušší recept od babičky.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Ríbezľová bublanina - najjednoduchší recept od babičky.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Johannisbeer-Biskuitkuchen – ein super einfaches Rezept von meiner Oma an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS