Néha a legegyszerűbb sütemények a legjobbak. Főleg akkor, ha azt olyan valakitől lessük el, aki szívét-lelkét beleadja a sütésbe. Nekem különleges élmény a ribizlis kevert sütemény, amit nagymamán szokott készíteni. Az édes tésztát remekül kiegészíti a ribizli fanyar íze. A nagymamám mindig morzsával szórta meg a tetejét, ezt a lépést én is ellestem tőle, én is alkalmazom. A kész sütemény szinte szétolvad a nyelven. Szerző: Mineralka
Néha a legegyszerűbb sütemények a legjobbak. Főleg akkor, ha azt olyan valakitől lessük el, aki szívét-lelkét beleadja a sütésbe. Nekem különleges élmény a ribizlis kevert sütemény, amit nagymamán szokott készíteni. Az édes tésztát remekül kiegészíti a ribizli fanyar íze. A nagymamám mindig morzsával szórta meg a tetejét, ezt a lépést én is ellestem tőle, én is alkalmazom. A kész sütemény szinte szétolvad a nyelven. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak