Mézes (Marlenka) golyók
Hozzáadva: 4.6.2019
Ha nincs idő sütni, akkor bizony jól jönnek a sütés nélküli receptek. Külön nagy kedvencem a mézes golyók vagy Marlenka golyók, mert nagyon egyszerűen és gyorsan elkészülnek, ráadásul az ízük is pompás. Ehhez a sütés nélküli csodához mézet, sűrített tejet, diót és piskótát használtam (meg persze vajat). A kapott masszából már csak meg kellett formáznom a golyókat, végül dióba forgattam. Szerző: Jaja
Előkészítés 25 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Kókuszos-diós piramis sütemény
Hozzáadva: 26.10.2016
A család két kedvenc ízvilága egy nem mindennapi köntösben. Ez a kókuszos-diós piramis sütemény, amit a finom olvasztott csokoládé koronáz meg. Az eredeti recept elég sok cukrot tartalmaz, azonban ez ízlés szerint csökkenthető. Mi így, ahogy van, édesen szeretjük, és mindig örömmel fogyasztjuk. Bár az elkészítése időigényes, megéri a fáradozást. Mindig feldobja az ünnepi asztalt. Íme, a kókuszos-diós piramis sütemény csokoládéval, ahogy mi szeretjük.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE
Lágy gyümölcsös linzer tojáshabbal
Hozzáadva: 16.12.2019
Ha karácsony, akkor a linzer szinte nálunk kötelező! Adott a dolog, hogy így az alap linzertészta, viszont innentől kezdve számtalan lehetőségünk van. Például elkészíthetjük a gyümölcsös linzert tojáshabbal, tortaformában. A tésztát elősütjük, tetszés szerinti gyümölccsel megpakoljuk, majd utolsó lépésben rákanalazzuk a tojáshabot. Már csak egy kis porcukor, esetleg kókuszreszelék, és elkészült a tökéletes karácsonyi édesség! Szerző: Adanecka
Előkészítés 50 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Áfonyás szelet lágy tejfölös krémmel
Hozzáadva: 10.5.2018
Tavasszal és nyáron nagyon kedveltek a gyümölcsös szeletek. Az áfonyás szelet lágy tejfölös krémmel fanyar ízének és színvilágának köszönhetően is tökéletes választás. Szerencsére a fagyasztóban még maradt áfonya, így nem volt kérdés, hogy ezt használom fel. Egy jó nagy zacskónyit használtam a süteményhez. Sajnos a hozzáadott víz pontos mennyiségét nem tudom meghatározni, szemre csináltam, de szerencsére a 2 csomag zselatinpor pont elég volt. Szerző: Marta
Előkészítés 50 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE