Ribizlis-túrós kevert süti

Recept Ribizlis-túrós kevert süti
KÜLDÖTT KÉPEK

Fantasztikus finomság: szaftos, lágy, gyümölcsös. Minden megvan benne, ami egy kellemes nyári délutáni nassolást tökéletessé tesz. Szerző: Blazena

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Tészta:

5 dbtojás
250 gkristálycukor
1 csomagvaníliacukor
200 ml olaj
150 mltej
350 grétesliszt
1 csomagsütőpor

Túrós töltelék:

500 glágy túró
4 ev. kanálporcukor
1 csomagvaníliacukor
1 ev. kanálvanília ízű pudingpor

Szükségünk lesz még:

Ribizli

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tojásfehérjét csipet sóval habbá verjük. Kanalanként beledolgozzuk a cukrot, egyenként a tojássárgát, majd pedig felváltva az olajat és a tejet. Ezután kerül bele a sütőporral elkevert liszt.
  2. A magas falú, kb. 30x40 cm-es tepsit kivajazzuk és liszttel beszórjuk. Rátesszük a tésztát.
  3. A túrót a porcukorral és vaníliacukorral elkeverjük, majd kis kupacokat teszünk belőle a tésztára. Rászórjuk a ribizlit.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás