Ropogós bagett
Találtam egy receptet, ami nagyon-nagyon hasonlít a ropogós francia bagettre. Belül puha, kívül pedig eszméletlenül ropogós! A tésztával könnyű dolgozni, nem ragad, és nincs benne sok minden. Nekem ebből a mennyiségből két nagyobb bagettet sikerült készíteni, de nem sokáig tartott – a család egyből lecapott rá. Szerző: Lacusin
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 3.4.2020
Kategória: Péksütemények
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Tészta:
250 mllangyos víz
500 gfinomliszt
1 csomagszárított élesztő
1 kv. kanálsó
1 kv. kanálcukor
1 ev. kanálolívaolaj
- A langyos vízbe beleszórjuk az élesztőt, hozzáadjuk a cukrot, egy kanál lisztet, elkeverjük és megvárjuk, míg felfut az élesztő.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Křupavé francouzské bagety.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Chrumkavé francúzske bagety.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Chrupiące francuskie bagietki.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Knusprige französische Baguettes an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS