Ropogós csirkemell burgonyapürével
A ropogós csirkemell burgonyapürével talán az egyik legegyszerűbb csirkerecept. Alig kell hozzá valami. A panír sem bonyolult, sóval és borssal elkevert zsemlemorzsa, amibe beleforgatjuk a tiszta csirkemellet. Ezután már csak meg kell sütni, egy keveset pihentetni, és már fogyaszthatjuk is. A husi puha, kívülről pedig nagyon ropogós. Általában finom burgonyapürével tálalom, de ízlés szerint akár hasábburgonyával, vagy salátával is fogyaszthatjuk.
KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
csirkemell
növényi olaj
zsemlemorzsa
bors
só
burgonyapüré
- A burgonyát sós vízben megfőzzük, egy kevés vajjal és tejszínnel burgonyapürét készítünk.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Křehoučký kuřecí řízek s bramborovou kaší.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Krehučký kurací rezeň so zemiakovou kašou.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Zarte panierte Hähnchenschnitzel mit Kartoffelbrei an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS