Találkoztam egy ügyes kis trükkel, aminek köszönhetően a hasábburgonya ropogós lesz, belül mégis puha, ráadásul még olajat sem kell használnom. Ez a trükk bizony a tojásfehérje, amivel elkeverem a kis hasábokat. A burgonya elkészítésének másik fontos eleme, hogy a burgonyákat úgy tegyük a tepsire, hogy egymással ne érintkezzenek.
Találkoztam egy ügyes kis trükkel, aminek köszönhetően a hasábburgonya ropogós lesz, belül mégis puha, ráadásul még olajat sem kell használnom. Ez a trükk bizony a tojásfehérje, amivel elkeverem a kis hasábokat. A burgonya elkészítésének másik fontos eleme, hogy a burgonyákat úgy tegyük a tepsire, hogy egymással ne érintkezzenek.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak