A Ropogós „Monte Cristo” szendvics egy kiváló fogás vacsorára, uzsonnára, akár kiadós és tartalmas reggelire. Fontos, hogy a sajttal ne spóroljunk. Én reszelt trappistát használtam, de ha éppen nincs kéznél, akkor szendvicssajt is helyettesíti. A sütés közben a sajt megolvadt, az egyes rétegek szépen összetapadtak, kívülről ropogós, belül pedig puha és szaftos. Ha készítek, akkor személyenként három szendvicskenyérrel számolok, és friss zöldségekkel tálalom. Akár mártogatóst is készíthetünk hozzá.
A Ropogós „Monte Cristo” szendvics egy kiváló fogás vacsorára, uzsonnára, akár kiadós és tartalmas reggelire. Fontos, hogy a sajttal ne spóroljunk. Én reszelt trappistát használtam, de ha éppen nincs kéznél, akkor szendvicssajt is helyettesíti. A sütés közben a sajt megolvadt, az egyes rétegek szépen összetapadtak, kívülről ropogós, belül pedig puha és szaftos. Ha készítek, akkor személyenként három szendvicskenyérrel számolok, és friss zöldségekkel tálalom. Akár mártogatóst is készíthetünk hozzá.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak