A rozmaringos részeges csirke egy rendkívül ízgazdag étel. Tulajdonképpen nem takar mást, mint finom, fűszeres, vajpuha vörösboros csirkét, ami éttermekben is megállja a helyét. A fogás minden eleme pompás, együttesen pedig fantasztikusan kiegészítik egymást: jó fűszeres csirkecombok (grillfűszert használtam, de az örök klasszikus só és bors kombinációval is tökéletes), lepirított hagyma és gomba, szilvalekváros-barnacukros vörösbor, rozmaring, mindez egy tálban, megsütve, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek. Friss, ropogós bagettel isteni!
A rozmaringos részeges csirke egy rendkívül ízgazdag étel. Tulajdonképpen nem takar mást, mint finom, fűszeres, vajpuha vörösboros csirkét, ami éttermekben is megállja a helyét. A fogás minden eleme pompás, együttesen pedig fantasztikusan kiegészítik egymást: jó fűszeres csirkecombok (grillfűszert használtam, de az örök klasszikus só és bors kombinációval is tökéletes), lepirított hagyma és gomba, szilvalekváros-barnacukros vörösbor, rozmaring, mindez egy tálban, megsütve, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek. Friss, ropogós bagettel isteni!
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül