Imádom a cukkinitócsnit, de be kell vallanom, hogy a bő olajban sütéshez nem volt egyáltalán kedvem. Ezért inkább lepénykéket készítettem. Az alapanyag és a massza ugyanaz, mint a tócsni esetében, a különbség annyi, hogy a megformázott korongokat nem bő és forró olajban, hanem sütőben sütöttem készre. A kész lepényke önmagában is tökéletes, de mártogatóssal egyenesen zseniális! Szerző: Jaja
Imádom a cukkinitócsnit, de be kell vallanom, hogy a bő olajban sütéshez nem volt egyáltalán kedvem. Ezért inkább lepénykéket készítettem. Az alapanyag és a massza ugyanaz, mint a tócsni esetében, a különbség annyi, hogy a megformázott korongokat nem bő és forró olajban, hanem sütőben sütöttem készre. A kész lepényke önmagában is tökéletes, de mártogatóssal egyenesen zseniális! Szerző: Jaja
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak