Akár hamis fasírtnak is hívhatnánk ezt a fogást, de szerintem maradjunk a sajtos-fokhagymás cukkinitócsninál, amit a végén zsemlemorzsába csomagolunk és bő zsiradékban kisütünk. A hozzávalók mennyisége inkább csak irányadó, mindenki maga dönti el, milyen állagú masszával tud a legjobban dolgozni. A fokhagyma mennyiségét is bátran változtathatjuk. Ha a massza túl tömény, adhatunk hozzá tojást, ha túl híg, akkor még egy kis zsemlemorzsával javíthatunk rajta. Szerző: Haanka
Akár hamis fasírtnak is hívhatnánk ezt a fogást, de szerintem maradjunk a sajtos-fokhagymás cukkinitócsninál, amit a végén zsemlemorzsába csomagolunk és bő zsiradékban kisütünk. A hozzávalók mennyisége inkább csak irányadó, mindenki maga dönti el, milyen állagú masszával tud a legjobban dolgozni. A fokhagyma mennyiségét is bátran változtathatjuk. Ha a massza túl tömény, adhatunk hozzá tojást, ha túl híg, akkor még egy kis zsemlemorzsával javíthatunk rajta. Szerző: Haanka
Blogom: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül