A pogácsa bizony olyan csoda, amit mindenki másként készít, mégis hatalmas népszerűségnek örvend! Én, ha tehetem, a tésztát már előző nap este elkészítem. Az élesztőt nem futtatom fel, hanem egyenesen a tésztába dolgozom, majd egy éjszakán át hűtőszekrényben pihentetem. Másnap dolgozom csak bele a finom kacsazsírt és a reszelt sajtot, majd pedig a korongokat még egyszer megszóróm sajttal és magvakkal. Legutóbb köménymagra esett a választás, mi imádjuk! Szerző: Blazena
A pogácsa bizony olyan csoda, amit mindenki másként készít, mégis hatalmas népszerűségnek örvend! Én, ha tehetem, a tésztát már előző nap este elkészítem. Az élesztőt nem futtatom fel, hanem egyenesen a tésztába dolgozom, majd egy éjszakán át hűtőszekrényben pihentetem. Másnap dolgozom csak bele a finom kacsazsírt és a reszelt sajtot, majd pedig a korongokat még egyszer megszóróm sajttal és magvakkal. Legutóbb köménymagra esett a választás, mi imádjuk! Szerző: Blazena
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak