Jó kis ropogtatnivaló a mindennapokra, zsúrokra, baráti összejövetelekre. Nem kell mást tennünk, mint egyszerűen összeállítjuk a tésztát, a tésztát kinyújtjuk, felvágjuk, felvert tojássárgával megkenjük, sóval és magvakkal megszórjuk, a többit pedig már a sütő végzi. Egyszerű, gyors fogás, amivel kezdő szakácsok is megbirkóznak. Ha időnk engedi, akkor még szószokat, mártogatóst is készíthetünk hozzá.
Jó kis ropogtatnivaló a mindennapokra, zsúrokra, baráti összejövetelekre. Nem kell mást tennünk, mint egyszerűen összeállítjuk a tésztát, a tésztát kinyújtjuk, felvágjuk, felvert tojássárgával megkenjük, sóval és magvakkal megszórjuk, a többit pedig már a sütő végzi. Egyszerű, gyors fogás, amivel kezdő szakácsok is megbirkóznak. Ha időnk engedi, akkor még szószokat, mártogatóst is készíthetünk hozzá.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül