Ez a recept egyszerűen zseniális! Nem is érdemes belőle kis adagot készíteni, mert gyorsan elfogy. Mivel többen is vagyunk, így nálunk nem árt beszerezni egy nagyobb, gyönyörű, legalább 1,2-1,5 kg-os sertéskarajt. A felszeletelt húst sajttal és füstölt hússal ízesítjük, természetesen azt követően, hogy legalább egy éjszakát pihent a pikáns, saját ízvilágunk szerinti pácban. A húst, hogy még ízletesebb legyen, hagymaágyon sütöttem. Szerző: Milka
Ez a recept egyszerűen zseniális! Nem is érdemes belőle kis adagot készíteni, mert gyorsan elfogy. Mivel többen is vagyunk, így nálunk nem árt beszerezni egy nagyobb, gyönyörű, legalább 1,2-1,5 kg-os sertéskarajt. A felszeletelt húst sajttal és füstölt hússal ízesítjük, természetesen azt követően, hogy legalább egy éjszakát pihent a pikáns, saját ízvilágunk szerinti pácban. A húst, hogy még ízletesebb legyen, hagymaágyon sütöttem. Szerző: Milka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak