Sajttal és füstölt hússal sült sertéskaraj hagymaágyon
Ez a recept egyszerűen zseniális! Nem is érdemes belőle kis adagot készíteni, mert gyorsan elfogy. Mivel többen is vagyunk, így nálunk nem árt beszerezni egy nagyobb, gyönyörű, legalább 1,2-1,5 kg-os sertéskarajt. A felszeletelt húst sajttal és füstölt hússal ízesítjük, természetesen azt követően, hogy legalább egy éjszakát pihent a pikáns, saját ízvilágunk szerinti pácban. A húst, hogy még ízletesebb legyen, hagymaágyon sütöttem. Szerző: Milka
KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Alap:
1,5 kgsertéskaraj
16 szeletfüstölt hús
16 szeletfüstölt sajt
2 dbnagyobb vöröshagyma
Pác:
1 csomagfűszerkeverék
1/2 dlolaj
1 kv. kanálmustár
1 kv. kanáloregánó
1 kv. kanálkakukkfű
4 gerezdfokhagyma
ízlés szerint petrezselyemzöld
1 kv. kanálőrölt kömény
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS