A burgonya bizony univerzális alapanyag! Sós és édes fogások alapanyaga is lehet, főétel és előétel is készíthető belőle, na meg persze köretnek sem utolsó. A sajttal töltött rántott burgonyát friss burgonyából készítettem, de akár maradék burgonyapürét is használhatunk, a lényeg, hogy a burgonyát sűrűbb, formázható állagúra kell hozni. Ehhez a liszt is tökéletes. A burgonyába csak becsomagoljuk a sajtot, panírozzuk és bő olajban készre sütjük.
A burgonya bizony univerzális alapanyag! Sós és édes fogások alapanyaga is lehet, főétel és előétel is készíthető belőle, na meg persze köretnek sem utolsó. A sajttal töltött rántott burgonyát friss burgonyából készítettem, de akár maradék burgonyapürét is használhatunk, a lényeg, hogy a burgonyát sűrűbb, formázható állagúra kell hozni. Ehhez a liszt is tökéletes. A burgonyába csak becsomagoljuk a sajtot, panírozzuk és bő olajban készre sütjük.
Forrás: Ok
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak