Minden süteménynek megvan a maga varázsa és trükkje. A sajttorta málnás öntettel alapja a vajjal elkevert darált keksz, a trükkje pedig az, hogy mind a kekszes alapot, mind pedig a krémmel megpakolt alapot megsütjük. A megsült, kihűlt sajttorta tetejére kerül a málnás öntet, amihez málnabefőttet és pudingport használtam. Ha nincs kéznél málnabefőtt, akkor természetesen friss málnával dolgozunk, ilyenkor a fél liternyi málnát vízzel felöntjük, elkeverjük a cukorral és pudingporral, majd sűrű krémet főzünk. Szerző: Janulianka
Minden süteménynek megvan a maga varázsa és trükkje. A sajttorta málnás öntettel alapja a vajjal elkevert darált keksz, a trükkje pedig az, hogy mind a kekszes alapot, mind pedig a krémmel megpakolt alapot megsütjük. A megsült, kihűlt sajttorta tetejére kerül a málnás öntet, amihez málnabefőttet és pudingport használtam. Ha nincs kéznél málnabefőtt, akkor természetesen friss málnával dolgozunk, ilyenkor a fél liternyi málnát vízzel felöntjük, elkeverjük a cukorral és pudingporral, majd sűrű krémet főzünk. Szerző: Janulianka
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül