Sárgarépás-hagymás kence

Hozzáadta: Babu27, 26.3.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Reggeli, Főétkezések
KÜLDÖTT KÉPEK
Ha egy kicsit egészségesebb feltétekre vágyok, akkor főleg tavasszal és nyáron egyre gyakrabban készítem el a sárgarépás-hagymás kencét. A zöldségekkel nem spórolok, a hagymát és répát pedig a majonéz fogja össze. Én elsősorban vegán majonézt használok, ami nagyobb boltokban már kapható, de ha éppen nincs kéznél, akkor sima, vagy akár kasszikus módon otthon készített majonéz is használható. Finom magvas kenyérre kenve fogyasztom, reggelinek, vacsorának, uzsonnának is tökéletes.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Babu27, 26.3.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Reggeli, Főétkezések
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
3-4 dbsárgarépa
1 dbvöröshagyma
4 ev. kanálmajonéz
1 kv. kanálkristálycukor
só
bors
petrezselyemzöld
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Mrkvová pomazánka s cibulí.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Mrkvová pomazánka s cibuľou.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Marchewkowa pasta do chleba z cebulką.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Möhrenaufstrich mit Zwiebeln an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS