Ha egy kicsit egészségesebb feltétekre vágyok, akkor főleg tavasszal és nyáron egyre gyakrabban készítem el a sárgarépás-hagymás kencét. A zöldségekkel nem spórolok, a hagymát és répát pedig a majonéz fogja össze. Én elsősorban vegán majonézt használok, ami nagyobb boltokban már kapható, de ha éppen nincs kéznél, akkor sima, vagy akár kasszikus módon otthon készített majonéz is használható. Finom magvas kenyérre kenve fogyasztom, reggelinek, vacsorának, uzsonnának is tökéletes.
Ha egy kicsit egészségesebb feltétekre vágyok, akkor főleg tavasszal és nyáron egyre gyakrabban készítem el a sárgarépás-hagymás kencét. A zöldségekkel nem spórolok, a hagymát és répát pedig a majonéz fogja össze. Én elsősorban vegán majonézt használok, ami nagyobb boltokban már kapható, de ha éppen nincs kéznél, akkor sima, vagy akár kasszikus módon otthon készített majonéz is használható. Finom magvas kenyérre kenve fogyasztom, reggelinek, vacsorának, uzsonnának is tökéletes.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak