Sárgarépás-hagymás kence

Recept Sárgarépás-hagymás kence

Hozzáadta: Babu27, 26.3.2017

Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Főétkezések, Reggeli

KÜLDÖTT KÉPEK

Ha egy kicsit egészségesebb feltétekre vágyok, akkor főleg tavasszal és nyáron egyre gyakrabban készítem el a sárgarépás-hagymás kencét. A zöldségekkel nem spórolok, a hagymát és répát pedig a majonéz fogja össze. Én elsősorban vegán majonézt használok, ami nagyobb boltokban már kapható, de ha éppen nincs kéznél, akkor sima, vagy akár kasszikus módon otthon készített majonéz is használható. Finom magvas kenyérre kenve fogyasztom, reggelinek, vacsorának, uzsonnának is tökéletes.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: Babu27, 26.3.2017

Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Főétkezések, Reggeli

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

3-4 dbsárgarépa
1 dbvöröshagyma
4 ev. kanálmajonéz
1 kv. kanálkristálycukor
bors
petrezselyemzöld

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A hagymát apróra vágjuk, a répát megtisztítjuk és kis lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Egy tálba beletesszük a hagymát és répát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a cukrot és a majonézt, aprított petrezselyemzölddel megszórjuk, majd alaposan elkeverjük. Jó étvágyat!
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás