TopReceptek.hu Főétkezések Ebéd Serpenyős császármorzsa
Serpenyős császármorzsa
Recept Serpenyős császármorzsa
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   10.10.2022

Serpenyős császármorzsa

A császármorzsa nem egy különleges recept, mégis nagyon-nagyon finom. Mi jó sok lekvárral fogyasztjuk, de vannak, akik túróval, esetleg mákkal vagy dióval eszik. Ez a válrotaz most serpenyőben készült. Szerző: Addy

SZEZONÁLIS ÉTELEK

Alapanyagok
2 db
tojássárga
2 evőkanál
kristálycukor
1/4 l
tej
12,5 dkg
rétesliszt
csipet
2 db
tojásfehérje
Porcukor szóráshoz
Fahéj
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A tojássárgát a cukorral, sóval, tej felével felverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a maradék tejet, majd a 2 tojásfehérjéből készített tojáshabot is beleforgatjuk.
  2. Olajjal kikent serpenyőbe tesszük, mintha omlettet sütnénk, majd a megsült tésztát villával szaggatjuk.
  3. Tányérra tesszük, porcukorral és fahéjjal megszórjuk.
  4. Ízlés szerint lekvárral vagy túróval, esetleg dióval, mákkal fogyasztjuk.

Videó kóstolók

Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni

Receptgyűjtemények

Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül

Több gyűjtemény
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása

Legújabb receptek

Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak

Több recept