Szeretem a leleményességet, és néha a konyhában is előfordul, hogy a random talált alapanyagokból próbálok valami finomat főzni. A legutóbbi ilyen alkalommal született meg a sertéscomb rizzsel, fűszeres mártással. Megkívántam a szaftos sertéscombot és munkából hazajövet meg is vettem az egy kiló húst, otthon pedig nekiláttam a főzésnek. A fűszerek, hagyma és kecsap nálam mindig van, a folyékony ételízesítőt pedig a legutóbbi konyhai kísérletezésem során vásároltam meg (ha csak szójaszósz lett volna otthon, akkor azt használtam volna). Az eredmény pedig egy igazán fűszeres, puhára főtt szaftos sertéscomb, kitűnő mártással.
Szeretem a leleményességet, és néha a konyhában is előfordul, hogy a random talált alapanyagokból próbálok valami finomat főzni. A legutóbbi ilyen alkalommal született meg a sertéscomb rizzsel, fűszeres mártással. Megkívántam a szaftos sertéscombot és munkából hazajövet meg is vettem az egy kiló húst, otthon pedig nekiláttam a főzésnek. A fűszerek, hagyma és kecsap nálam mindig van, a folyékony ételízesítőt pedig a legutóbbi konyhai kísérletezésem során vásároltam meg (ha csak szójaszósz lett volna otthon, akkor azt használtam volna). Az eredmény pedig egy igazán fűszeres, puhára főtt szaftos sertéscomb, kitűnő mártással.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak