TopReceptek.hu Húsételek Sertéshús Sertéshús szicíliai módra – csemegeuborka, hagyma, majonéz, füstölt sajt takaró alatt
Sertéshús szicíliai módra – csemegeuborka, hagyma, majonéz, füstölt sajt takaró alatt
Recept Sertéshús szicíliai módra – csemegeuborka, hagyma, majonéz, füstölt sajt takaró alatt
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   15.2.2023

Sertéshús szicíliai módra – csemegeuborka, hagyma, majonéz, füstölt sajt takaró alatt

Finom sertésszelet jó sok feltéttel. Az egyik kedvencem, amit a férjem is örömmel fogyaszt. Szerintem, ha tehetné, akkor hetente egyszer ezt enné. Szerző: Mineralka

25 perc
Elkészítés
35 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
7 db
sertéshús szelet (karaj)
1 db
vöröshagyma
csipet
csipet
bors
kenéshez
majonéz
1 üveg
csemegeuborka
ízlés szerint
füstölt sajt
ízlés szerint
kapor
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A sertésszeletet sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük. Késsel kicsit bevagdossuk, sózzuk és borsozzuk, majonézzel megkenjük.
  2. Rátesszük a karikára vágott hagymát, majd erre a felszeletelt uborkát.
  3. Reszelt sajttal megszórjuk.
  4. 170 fokos sütőben 35 percig sütjük. Minél vékonyabb a hús, annál rövidebb a sütési idő. 3 perccel a sütés befejezte előtt kaporral megszórjuk.
  5. Burgonyapürével és paradicsomsalátával is tálalhatjuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása