Sertésmáj ropogós dióbundában és kuszkusszal

Recept Sertésmáj ropogós dióbundában és kuszkusszal
KÜLDÖTT KÉPEK

Sose hittem volna, hogy valaha húst vagy májat só nélkül készítek. És mégis, megtörtént a csoda, a végeredmény pedig fantasztikus lett. Persze a só nélkül készült májat bőven ellensúlyozta a pikánsra és sósra készített kuszkusz. Szerző: Izabelka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

150 gsertésmáj
Csipet őrölt bors
8 ev. kanálaprított dió
1 ev. kanálreszelt sajt
1 ev. kanálzsemlemorzsa
1 dbtojás
2 ev. kanálsertérzsír
2 ev. kanálolaj
2 ev. kanálfinomliszt

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A sertésmájat megmossuk, megszárítjuk, felszeleteljük. Mindkét oldalát borssal megszórjuk – a sót ebben a lépésben elhagyjuk.
  2. A diót késsel durvára aprítjuk. Elkeverjük a zsemlemorzsával és a reszelt sajttal. A májat lisztbe forgatjuk, utána tojásba, majd pedig a diós-sajtos keverékbe.
  3. Serpenyőben olajat hevítünk. A májat készre sütjük.
  4. Mivel sót nem használtam, a kuszkuszt sóztam bőven. HA szeretnénk, akkor mártást is készíthetünk hozzá.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás