A tejfölös habarás minden ételnek különleges ízvilágot kölcsönöz, és talán ezért is szeretem ennyire a sertéspaprikást galuskával. Mint minden receptnél, ennek is számos elkészítési módja és technikája van. Én a hagymát nem reszelem, hanem jó apróra vágom, és az alaphoz adok paprikát és paradicsomot is. Ha a családban akad olyan, aki nincs kibékülve a paprikással, annak is keveskedhetünk, ugyanis a tejfölös habarás előtt a pörköltet két részre szedhetjük, az egyiket meghagyjuk pörköltnek, a másikat pedig paprikásnak készítjük. Galuskával és uborkasalátával tálalom, és mindig nagy sikert aratok vele.
A tejfölös habarás minden ételnek különleges ízvilágot kölcsönöz, és talán ezért is szeretem ennyire a sertéspaprikást galuskával. Mint minden receptnél, ennek is számos elkészítési módja és technikája van. Én a hagymát nem reszelem, hanem jó apróra vágom, és az alaphoz adok paprikát és paradicsomot is. Ha a családban akad olyan, aki nincs kibékülve a paprikással, annak is keveskedhetünk, ugyanis a tejfölös habarás előtt a pörköltet két részre szedhetjük, az egyiket meghagyjuk pörköltnek, a másikat pedig paprikásnak készítjük. Galuskával és uborkasalátával tálalom, és mindig nagy sikert aratok vele.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül