Ez a sertésszelet volt a legutóbbi ebéd. Sajnos nem volt otthon marhahús, így maradtam a sertésnél, de ezzel is tökéletes lett! A folyamat nagyon egyszerű: a hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük, lepirítjuk. A szalonnát és vöröshagymát is lepirítjuk, rátesszük a husit, alaplével felöntjük, puhára pároljuk. Főtt tojással, virslivel, csemegeuborkával ízesítjük, majd tálaljuk és bezsebeljük az elismerést.
Ez a sertésszelet volt a legutóbbi ebéd. Sajnos nem volt otthon marhahús, így maradtam a sertésnél, de ezzel is tökéletes lett! A folyamat nagyon egyszerű: a hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük, lepirítjuk. A szalonnát és vöröshagymát is lepirítjuk, rátesszük a husit, alaplével felöntjük, puhára pároljuk. Főtt tojással, virslivel, csemegeuborkával ízesítjük, majd tálaljuk és bezsebeljük az elismerést.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak