Ez a sertésszelet volt a legutóbbi ebéd. Sajnos nem volt otthon marhahús, így maradtam a sertésnél, de ezzel is tökéletes lett! A folyamat nagyon egyszerű: a hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük, lepirítjuk. A szalonnát és vöröshagymát is lepirítjuk, rátesszük a husit, alaplével felöntjük, puhára pároljuk. Főtt tojással, virslivel, csemegeuborkával ízesítjük, majd tálaljuk és bezsebeljük az elismerést.
Ez a sertésszelet volt a legutóbbi ebéd. Sajnos nem volt otthon marhahús, így maradtam a sertésnél, de ezzel is tökéletes lett! A folyamat nagyon egyszerű: a hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük, lepirítjuk. A szalonnát és vöröshagymát is lepirítjuk, rátesszük a husit, alaplével felöntjük, puhára pároljuk. Főtt tojással, virslivel, csemegeuborkával ízesítjük, majd tálaljuk és bezsebeljük az elismerést.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül