Tökéletes előétel, vendégváró falat, és szerintem a húsvéti fogás részeként is tökéletesen megállja a helyét. Az aszpikot most kuglóf sütőformában készítettem, szerintem a végeredmény magáért beszél. Került bele szalámi, sajt, tormás sajttal megkent sonkatekercs, csemegeuborka, kukorica, borsó, tojás, olajos paprika… A zselatint a csemegeuborka levében oldottam fel, nekem nagyon ízlik ez az ecetes-cukros íz, és szerintem tökéletesen kiegészíti az aszpikot.
Tökéletes előétel, vendégváró falat, és szerintem a húsvéti fogás részeként is tökéletesen megállja a helyét. Az aszpikot most kuglóf sütőformában készítettem, szerintem a végeredmény magáért beszél. Került bele szalámi, sajt, tormás sajttal megkent sonkatekercs, csemegeuborka, kukorica, borsó, tojás, olajos paprika… A zselatint a csemegeuborka levében oldottam fel, nekem nagyon ízlik ez az ecetes-cukros íz, és szerintem tökéletesen kiegészíti az aszpikot.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Blazena Sadovskának
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül