Sonkás-camembertes szendvicskrém

A sonkás-camembertes szendvicskrém a camembert eleganciáját és a szendvicskrémek egyszerűségét testesíti meg. Egyszerű és nagyon finom. Mi többnyire pirítósra kenve fogyasztjuk, esetleg szendvicskenyérre kenve, megbolondítva reszelt sajttal, amit pár percig a sütőben ráolvasztunk a szendvicskrémre. Gyors és ízletes vacsora az egész családnak.

Hozzáadta:, 15.9.2016
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek
Előkészítési idő:
Sonkás-camembertes szendvicskrém

Hozzávalók

1 dbcamembert
1 fejvöröshagyma
150 ggépsonka
50-100 mlGlobus Ínyenc mártás
1 db natúrtömlős sajt

Elkészítés menete

  1. A vöröshagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk.
  2. A camembert vastag lyukú reszelőn lereszeljük.
  3. A hagymát, camembert és a sonkát összekeverjük az ínyenc mártással és a tömlős sajttal. A kész krémet már kenhetjük is a pirítósra.