A gyerekek egyszerűen csak csirkecsigának hívják a sonkás-szalonnás csirketekercset. egyáltalán nem bonyolult az elkészítése, a végeredmény pedig kiadós és tartalmas étel. A legnagyobb hangsúly a sonkával és szalonnával felcsavart csirkehúson van. A mártás a húslé egy kevés liszttel besűrítve, köretnek pedig burgonyapürét választottam. Salátát is adhatunk hozzá. Szerző: Danka
A gyerekek egyszerűen csak csirkecsigának hívják a sonkás-szalonnás csirketekercset. egyáltalán nem bonyolult az elkészítése, a végeredmény pedig kiadós és tartalmas étel. A legnagyobb hangsúly a sonkával és szalonnával felcsavart csirkehúson van. A mártás a húslé egy kevés liszttel besűrítve, köretnek pedig burgonyapürét választottam. Salátát is adhatunk hozzá. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak