Egy újabb isteni csirkés recept, amit előszeretettel készítek a családnak. A sonkával és sajttal töltött csirkeroládot pikáns tejfölös mártásban sütöttem meg. A mártás pikantériáját a száraz fehérbor és a mustár adják, sóval, borssal, zúzott fokhagymával és kakukkfűvel fűszerezve, természetesen az elmaradhatatlan reszelt sajttal megszórva. Mivel otthon szendvicssajt lapok voltak, ezzel töltöttem a csirkemellet, de természetesen más, vékonyra szeletelt sajt is használható. Salátával és rizzsel tálalom, a család pedig egyszerűen odavan érte.
Egy újabb isteni csirkés recept, amit előszeretettel készítek a családnak. A sonkával és sajttal töltött csirkeroládot pikáns tejfölös mártásban sütöttem meg. A mártás pikantériáját a száraz fehérbor és a mustár adják, sóval, borssal, zúzott fokhagymával és kakukkfűvel fűszerezve, természetesen az elmaradhatatlan reszelt sajttal megszórva. Mivel otthon szendvicssajt lapok voltak, ezzel töltöttem a csirkemellet, de természetesen más, vékonyra szeletelt sajt is használható. Salátával és rizzsel tálalom, a család pedig egyszerűen odavan érte.
Forrás: Vk
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak